ENG FR Twitter Linkedin
Svi imaju pravo na probleme, mi imamo pravo da ih rešavamo

Mi radimo na vašem ličnom i poslovnom interesu.

Naš cilj je da klijentima pružimo efikasna, praktična i kreativna rešenja na najvišem profesionalnom nivou. Stručnost, upornost i pouzdanost su osnov za to.

Od osnivanja, 2001., naša filozofija je da svi imaju pravo na probleme, dokle je naše pravo da ih rešavamo. Smatramo da smo tokom godina uspeli da ispunimo našu viziju: da budemo pouzdan, lojalan i stručan partner - kako u podršci velikim sistemima, malim i srednjim preduzećima, tako i pojedincima kojima je potrebna pomoć advokata. Razumemo da je povod obraćanja advokatu retko kada prijatan i zato se trudimo da sa našim klijentima izgradimo odnos zasnovan na uzajamnom poverenju. Za nas su vaši lični i poslovni interesi jednako važni i uvek dajemo sve od sebe da rezultat našeg zajedničkog rada bude najpovoljniji mogući. Upravo iz tog razloga, lični kontakt je izuzetno važan, te možete da očekujete da ćete nakon prvog kontakta sa nama u najkraćem mogućem roku imati sastanak na kom ćemo detaljno proanalizirati sve aspekte izazova sa kojim se susrećete.

Naše specijalnosti su privredno i građansko pravo u najširem mogućem smislu, krivično pravo i dr. U rubrici „Čime se bavimo“ možete da saznate o uslugama koje pružamo. Uobičajene advokatske usluge, kao što su ugovori, razne građanske parnice, osnivanja i spajanja preduzeća su nešto što svakodnevno radimo, pa ćemo se ovde osvrnuti na one, za koje smatramo da nas izdvajaju. S obzirom na to da težimo da budemo pokretačka snaga u oblasti advokature, neprestano radimo na tome da naš portfolio obogatimo novim uslugama i stalno se usavršavamo u novim oblastima od interesa za naše klijente. Da smo u tome uspešni, govori i lista kompanija sa kojima tokom godina uspešno sarađujemo.